2018. January 10. - Böszörményi Kovács Zsolt
esküvői szolgáltató, esküvői weblap
Mindenekelőtt: nem vagyok sem zenekar-, sem DJ-párti, mindkét felállásban remek lagzikon vettem részt. Lassan húsz éve zenélek különböző (nem esküvői) együttesekben ütőhangszeresként és olykor énekesként, de lemezlovasok mellett is kongásként. Ismerem, szeretem mindkét "oldalt", mindkét világot, ám az esküvői DJ munkája sokak számára nem kellően ismert, ez az írás ezért született, mégpedig esküvői ceremóniamesterként átélt tapasztalataim alapján. Az alábbiakat segítő szándékkal, jótanácsként teszem közzé.
2016. October 10. - TeEsküvőd
esküvői szolgáltató, esküvői weblap
Amikor meghalljuk azt a szót, hogy vőfély, mindenkinek egy népies öltözetű, rímekben beszélő figura ugrik be, aki az esküvők menetéért és hangulatáért felel. A modern világ és a nagyvárosiasság előre törésével azonban egyre nagyobb teret kapnak a népies hagyományokat nélkülöző esküvők. Ezekben az esetekben ki feleljen a mi esküvőnk gördülékenységéért?

Blogértesítő

Ha szeretnél értesülni a legfrisebb cikkekről, add meg e-mail címedet:


Keresés

Cikkajánló

Álomszínben-rózsaszínben: esküvői meghívó különlegességek
2019-02-06

Az esküvő előtt álló Ifjú Párok számára az elkövetkezendő hónapok igazán izgalmas kihívásokat rejtenek majd. Többek között dönteni kell az esküvő színéről, témájáról, stílusáról. Vállalkozásunk...Tovább

Szakember kereső hirlevél