Lánykorod utolsó lépései, stílusosan

A pillanat, amit sosem fogsz elfelejteni, amikor, mint egy igazi királylány vonulsz be és a násznép meglát a gyönyörű ruhádban. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Köszönhető a modern társadalmi szokásoknak, illetve a hollywoodi filmeknek.

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:

Klasszikus bevonulás: A gyűrűvivő kisfiú indítja a menetet, aztán őt követi a vőlegény és az anyukája. Majd a koszorúslányok szépen sorban. Végül Te és Édesapád, vagy a kiválasztott szeretted kísér be a párodhoz, aki már ott áll a tanukkal együtt és Téged vár. Ha ezt a verziót választod érdemes egy picit megváratni a násznépet a bevonulásoddal. Fontos, hogy szépen lassan meneteljetek, hiszen a fotós, videós kollégáknak az alatt a pár másodperc alatt kell megörökíteni ezeket a pillanatokat.

Modern bevonulás: Sajnos van az a családi helyzet, amikor nem célszerű a nagy és klasszikus intró. Amikor már nem él valamelyik örömszülő, vagy válás történt a családban. Ilyenkor célszerű megoldás, ha csak ketten, a párotokkal együtt jöttök be. Ezt a fajta bevonulást is fel lehet dobni, például vízparton érkezhettek hajóval. Vagy ha van kutyusotok, érdemes bevonni, nem csak szuper fotók készülhetnek, de utólag is egy maradandó élmény lesz majd.

Amerikai bevonulás: A vőlegény már ott vár az asztalnál, jobb oldalán tanúja, illetve a legény barátai állnak. Első körben a koszorúslányok vonulnak be egymás után, akiknek a régi hagyományok szerint az volt a szerepük, hogy összezavarják az arára leselkedő rossz szellemeket. Miután bevonultak, beállnak sorfalba és a vőlegény bal oldalán állnak be szépen egymás mellé. Ha sok szép barátnőd van és vállalják, hogy egyformán öltöznek fel, akkor nem csak egy barátságépítő, hanem fantasztikus vizuális élmény is lesz mindnyájatoknak.


WÉBER VERONIKA MENYEGZŐ

Szertartásvezető

MINDEN ESKÜVŐre annyit készülök, mintha a SAJÁTOM volna. E nemes pillanatot olyan lelkileg mély tartalmakkal töltök meg, melyek RÓLATOK SZÓLnak. Hiszek a kimondott szó teremtő erejében. Ezért...

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:

Blogértesítő

Ha szeretnél értesülni a legfrisebb cikkekről, add meg e-mail címedet:


Keresés

Cikkajánló

Érzések belül.. Az esküvői fotózás néhány kérdése
2017-04-01

Vajon milyen érzések futnak át benned, amikor készülsz az esküvődre?

Az alábbiakban ezeket veszem sorra:

Izgalom, ami zaklat

A leendő közös élet, az esküvővel, mint...Tovább

Szakember kereső hirlevél