Útmutató Szolgáltatóinknak

 • Készítsd el Profil lapodat

  Intelligens keresőnknek köszönhetően csak és kizárólag azoknak a keresőknek jelensz meg, akik beleesnek a Te általad megadott távolságba! Így felesleges megkeresésektől óvunk meg, hiszen tudjuk, az idő pénz, és mi spórolunk Neked!

  Amennyiben van weboldalad, ide mindenképp írd be a honlapod címét, hogy a keresők egy kattintással át tudjanak menni a saját oldaladra!

 • Töltsd fel referenciáidat korlátlan mennyiségben!

  Te is tudod, egy kép sokszor többet mond ezer szónál.

  Érdemes minden munkádat lefotóznod, és feltöltened a referenciáid alá.

 • Küldj ajánlatot!

  Kétféle képpen találhatnak Rád a potenciális Megrendelők:

  1. valaki Szolgáltatót keres az adott szakterületen és régióban amit megjelöltél, így a találati listán megjelensz, és Téged választ. Ne feledd, hogy a listázási sorrend függ a TeEsküvőd oldalon történő aktivitásodtól!
  2. Valaki nem szeret böngészni, hanem egyszerűen csak közzéteszi a munkalehetőséget, melyre 5 Szolgáltatónak adunk lehetőséget, hogy lecsapjon. Az első 5 leggyorsabban reagáló Szolgáltató tud ajánlatot adni egy csoportos ajánlatkérésre.

   5 ajánlatban maximalizáltuk ezt a lehetőséget, figyelembe véve, hogy ne legyen túl nagy árverseny köztetek, viszont a keresők arra vonatkozó igényét is kielégítjük, hogy egy kattintással több Szolgáltatótól kapnak ajánlatot.

 • Gyűjts be minél több ajánlást!

  Kérd fel ismerőseidet, korábbi Megrendelőidet, hogy ajánljanak Téged oldalunkon!

  Hiszen ők ezzel segítenek Neked jobb helyezést elérni a találati listában, illetve az ő ismerőseiknek is segítenek egy remek Szolgáltató ajánlásával!

  Mi is segítünk Neked:

  Készítettünk egy sablon levelet, csak a címzetteket kell megadnod, rendszerünk pedig szétküldi az ajánláskérő levelet a Te nevedben!

  Megnézem az ajánláskérő levélsablont

 • Legyél Te a témád Szakértője! Küldj be cikkeket a blogra!

  Manapság, legfőként az internet adta lehetőségeket kihasználva, a Megrendelők egyre tájékozottabbak. Meg kell őket győzni, hogy az iparágadban Te vagy a legjobb, a Te ajánlatod a legjobb, és legfőként, hogy Téged válasszon.

  Mindezekre pedig a leghatékonyabb módszer az úgynevezett „szakértői státusz” kialakítása.

  Rendszerünk erre kínál Neked egyedülálló lehetőséget, azzal, hogy a blog rovatunkba írhatsz Te is cikket, amely rengeteg potenciális Megrendelődhöz jut el, hiszen a cikk, amit Te írsz:

  • Neved a cikk elején szerepel, mint aki publikálta, és egy link mutat majd a TeEsküvőd profiloldalra (ez egy reklám Neked)
  • Kikerül a blog főoldalra
  • A látogatók látni fogják a keresésnél és a profilodon is a szakértő jelvényt
  • Az azadatlapodon is feltüntetjük, mely cikkek megjelenése fűződik a nevedhez
  • Megosztjuk a TeEsküvőd Facebook oldalán, hogy eljusson minél több követőhöz
  • Hírleveleinkben is elküldjük a Keresőknek (potenciális Megrendelőidnek)
 • Tornázd fel a TeEsküvőd indexedet!

  Egy keresés találati sorrendjét nagymértékben befolyásolja aktivitásod az oldalon. Erre találtuk ki a TeEsküvőd indexet. Ez egy visszajelzés a keresőknek és Neked is.

  Törekedj arra, hogy minél jobb pontszámot érjél el!

  Alapból minden Szolgáltató pontszáma: 5

  Aktivitástól függően lehet plusz pontokat elérni, és visszacsúszni is. Vagyis aki hanyagolja a profiloldalát, tehát be sem lép az oldalra, sajnos alacsonyabb pontszámot fog kapni, így a találati listában is hátrébb sorolódik.

  Bővebben a TeEsküvőd Indexről

Szolgáltatóként még nem tartozol közénk?


Csatlakozz hozzánk MOST!

Csatlakozom

Szakember kereső hirlevél