SZőlős-Boros témájú esküvői meghívók és kiegészítők

Minden évben eljönnek a csodaszép színes őszi hónapok, a szőlős-boros esküvők időszaka. Legyen esküvői meghívótok is emlékezetes, akár egy jó bor zamata

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:

„Egy korsó bor, egy ropogós kenyér – és Te.”

…írja Edward Fitzgerald, és teljes mértékben egyet is értünk ezzel a mediterrán életérzéssel…De azért egy jó szőlős-boros esküvőhöz kell még egy gyönyörű meghívó és pár szép asztali kiegészítő is, amelyet a V&V Dream Flowers Meghívók örömmel készít el számotokra. Fogadjátok szeretettel ezt a kis összefoglalót, bízunk benne, hogy kedvet kaptok ehhez az érdekes és izgalmas esküvői témához.


Hazánk bővelkedik borvidékekben, így ha olyan szerencsések vagytok, hogy lehetőségetek van borospincében, szőlősbirtokon, borteraszon, vagy egy szőlőtőkékkel tűzdelt domboldalon kimondani a boldogító Igent, akkor mindenképp használjátok ki. Életre szóló élmény lehet nem csak számotokra, hanem vendégeitek számára is. A téma emellett igencsak hálás és nagyon is megvalósítható az év bármely időszakában.


Vállalkozásunk, a V&V Dream Flowers Meghívók már 6 éve alkot exkluzív kivitelezésű termékeket. Úgy döntöttünk, hogy a szőlős-boros esküvőt különböző stílusokban közelítjük meg, hiszen az Ifjú Párok is igencsak különböznek, és más-más elvárásaik lehetnek a témán belül is. Így kínálatunkban találhattok mediterrán, rusztikus, vidám, elegáns, antik, minimál stílusú meghívókat, menükártyákat és egyéb kiegészítőket. Természetesen a tőlünk megszokott részlet-gazdag és trendi motívumokkal és díszítéssel. Azt is mondhatjuk: amit a papírból kihozhatunk, azt ki is hozzuk annak érdekében, hogy szeretteitek évek múltán is emlegessék meghívóitokat. A szőlős-boros termékeink tárháza hétről-hétre bővül, az újdonságokat megtekinthetők Blogunkban: www.dreamflowersdesign.blogger.hu.

…amikor a pince kulcsa a meghívóval érkezik

Számunkra igencsak fontos, hogy a meghívó ajándék-jellegű legyen, és a vendégek minden nap örömmel nézegessék, szívükben egyre inkább növekedjen a várakozás, és számolják a napokat esküvőtök elérkezéséig. A képen látható valódi fém kulcsos meghívó is ezt a célt szolgálja…Milyen nagyszerű érzés megkapni a borospince kulcsát (még ha jelképesen is), tényleg jobb mint egy belépőjegy a buliba.

VV Dream Flowers Esküvői Meghívók

Esküvői Meghívó

Ha még nincs esküvői meghívótok, és köszönetajándékotok 2017-2018 leggyönyörűbb kreatív esküvői termékei közül válogathattok a www.dreamflowersmeghivok.hu  weboldalunkon...

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:

Blogértesítő

Ha szeretnél értesülni a legfrisebb cikkekről, add meg e-mail címedet:


Keresés

Cikkajánló

Álomesküvő és/vagy Álomházasság
2017-09-27

Mélyen hiszek a minőségi kapcsolatok erejében. Abban, amikor két ember bármibe is fog közösen, az energiák nem szimplán összeadódnak, hanem megsokszorozódnak.
Hiszem azt, hogy az egyén akkor...Tovább

Szakember kereső hirlevél