Álomszínben-rózsaszínben: esküvői meghívó különlegességek

Exkluzív esküvői meghívók, menü és köszönetajándékok

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:

Az esküvő előtt álló Ifjú Párok számára az elkövetkezendő hónapok igazán izgalmas kihívásokat rejtenek majd. Többek között dönteni kell az esküvő színéről, témájáról, stílusáról. Vállalkozásunk, a V&V Dream Flowers Meghívók számára is különösen fontosak ezek a hónapok, hiszen rengeteg kérdés, kérés, érdeklődés érkezik hozzánk a lázasan készülődő jegyesektől. Leginkább a szín és a stílus alapján érdemes keresgélni nyomdai termékeink között, a keresés hatékonyságát próbáljuk növelni azzal, hogy Blogunkban, www.dreamflowersdesign.blogger.hu, kategorizálva is megtekinthetők legújabb munkáink és referenciáink.

Honlapunk az aktuális választékkal: www.dreamflowersmeghivok.hu

Úgy tűnik, az utóbbi időben rendkívül népszerű lett a rózsaszín esküvői kiegészítőket felölelő termékpalettánk. A rózsaszínt nem csak önmagában, hanem mint kiegészítő színt is nagy érdeklődés övezi. Megjósolható, hogy az új szezonban a rózsaszín pasztelles és erősebb árnyalatai tartani fogják előkelő helyüket az esküvői színvilágban.

A monda szerint a rózsát -amely eredetileg fehér volt- a tövisébe lépő Vénusz istennő vére festette rózsaszínre. Az ókori Rómában jelentése a megújhodás volt és már akkor is a szerelem virágát tisztelték benne. A keresztény hitben a rózsa nem más, mint Mária virága, illetve a vadrózsa öt szirma Jézus sebeit jeleníti meg. Közvetve az embert, az emberi létet szimbolizálja. A tiszta, romantikus szerelem színe, a lágyságot, tisztaságot jelképezi, az intimitást és a nőiességet. Emellett a ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus és a hála jelentését is magában hordozza. Erősen spirituális szín, ha csak a meseszép rózsakvarc ásványra gondolunk, szinte lélekgyógyító és nyugtató hatással bír.

Lelkesen ajánljuk az Érdeklődők figyelmébe azokat a meghívóinkat, melyeken a halvány rózsaszín és egy sötétebb szín, ( pl. a fekete vagy csokibarna) erősebb kontrasztot alkot, hiszen a rózsaszín ez esetben a menyasszony, a sötétebb, férfiasabb szín pedig a vőlegény szimbóluma.


VV Dream Flowers Esküvői Meghívók

Esküvői Meghívó

Ha még nincs esküvői meghívótok, és köszönetajándékotok 2017-2018 leggyönyörűbb kreatív esküvői termékei közül válogathattok a www.dreamflowersmeghivok.hu  weboldalunkon...

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:

Blogértesítő

Ha szeretnél értesülni a legfrisebb cikkekről, add meg e-mail címedet:


Keresés

Cikkajánló

SZőlős-Boros témájú esküvői meghívók és kiegészítők
2017-06-03

„Egy korsó bor, egy ropogós kenyér – és Te.”

…írja Edward Fitzgerald, és teljes mértékben egyet is értünk ezzel a mediterrán életérzéssel…De azért egy jó szőlős-boros esküvőhöz kell még...Tovább

Szakember kereső hirlevél