megerősítő szertaratás

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:

Megerősítő szertartás egész évben, bármely évszakban, és napszakban nagy szeretettel vállalok, de most közkincsé teszek néhány köznyelvben lévő trendi elnevezést:

5. évforduló -Falakodalom


10. évforduló -Rózsalakodalom


15. évforduló -Üveg- vagy kristálylakodalom


20. évforduló - Porcelánlakodalom


25. évforduló - Ezüstlakodalom


30. évforduló - Gyöngylakodalom


35. évforduló - Vászonlakodalom


37. évforduló - Alumíniumlakodalom


40. évforduló - Rubinlakodalom


50. évforduló - Aranylakodalom


60. évforduló - Gyémántlakodalom


65. évforduló - Vas lakodalom


67. évforduló - Kő lakodalom


70. évforduló - Kegyelmi lakodalom

    

Szertartásvezető - HAJNAL Krisztina (voltam szaboandrea)

Szertartásvezető

okleveles szertartásvezető - alternatív gyógyász valamint: *nő *anya  * barátnő, * ember * és 3 kutya és 1 macska gazdája* vagyok.... 

Évekig dédelgettem magamban az esketés lehetőségét, míg klienseim közül felkérést kaptam, no, azért egy tanfolyamot is elvégeztem és vizsgáztam, így lettem szertartásvezető….. 

Memo:

1989-ben közelítettem az esküvők világa felé, de akkor egy másik csodálatos szakmával ismerkedtem, a virág világból segítettem a Párokat. Budapesten több Házasságkötő teremmel volt munka kapcsolatunk. Dekoráció, egyéni elképzelések, virágból szinte minden…. 1998-tól saját virágüzletben, (170m2") sok alkalmazottal és számtalan tanítvánnyal rengeteg szép feladatban volt részem.

2003-ban váltottam, feladtam a virágos szakmámat, és új területre tértem: kineziológus lettem. Alternatív terapeutaként egyéni és csoportos foglalkozásokat végzem. Különböző személyiség fejlesztő tanfolyamokat álmodtam, és valósítottam meg. Előadásokat tartok, családállítással, meditációval, egyéni terápiával, és tanítással foglalatoskodom, valamint szertartásvezetéssel. mely: Egyszerre szerelem és hivatás. Csodálatos a Házasulandókat kísérni, segíteni a nyilvános szerelmi vallomásukat a Násznép előtt ünneppé varázsolni.

Az egész készülődés, lakodalom a házassági ceremónia köré épül. Tiszteljük meg szerelmünket azzal, hogy méltó ünnepi beszéddel, szertartással mondjuk ki az IGEN-t, hiszen ez a Pár számára egy új út, egy szintlépés kapcsolatukban. Legyen ez méltó helyen és időben, olyan esküvő, mely méltán tükrözi kapcsolatuk különlegességét. Köszönettel fogadom megkeresésüket, a döntés fontosságát tekintve térítésmentes beszélgetésre....

www.eskuvomaskepp.hu www.belsogyermek.hu 

hétköznap 8-18h között hívható vagyok: +36309400052 számon


Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:

Ajánló

LED-es nagytermi fényeffektusok
2017-04-01

Ledes fényeffektekkel tedd színesebbé rendezvényeid! ツ

Hazánkban is egyre trendibbé válik a rendezvényeken az oszlopok és az oldalfalak színes fényáradattal való beborítása.

Tovább
Szakember kereső hirlevél