szerelem, szerelem - szertaratásvezetővel

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:

Szeretlek, szeretlek, szeretlek,

egész nap kutatlak, kereslek,

egész nap sírok a testedért,

szomorú kedves a kedvesért,

egész nap csókolom testedet,

csókolom minden percedet.

Minden percedet csókolom,

nem múlik ízed az ajkamon,

csókolom a földet, ahol jársz,

csókolom a percet, mikor vársz,

messziről kutatlak, kereslek,

szeretlek, szeretlek, szeretlek.

(Szabó Lőrinc: Szeretlek)


Néhány soros vers idézettel kezdtem mondandómat, amelyet több ezer költészeti remekműből, könnyedén a választottam, mert a szerelem témakör, mellyel a legtöbb művészt megihletett akár verssel, festészettel, akár zene vagy színművel stb. Nem csak ihlette, de inspirálta is, ezeket anno múzsának nevezték, ma pedig feleségnek hívjuk őket. A mondás szerint: „minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll”.

Földi életünk során az egyik legcsodálatosabb érzés a szeretet. Felemelő, szívdobogtató, amikor több millió ember közül megtalálom a másik felemet. Talán az egyik legjobb személyiség formáló a szerelem. Sok pozitív érzést, erőt, képességet felhozó transzformáló érzés, amit két ember egymás iránt érezhet. Igen, átalakító, hiszen sok csodát megélve, változom általa, és nem csak a másik embert szeretem, hanem igazán Önmagamat amilyenné válok mellette. Igen, változom, jó irányba, fejlődöm minden egyes kapcsolatom által. Minden egyes érzelem hozzá tesz a személyiségem formálásához!

Meglelni, és megtartani a társat nem ugyanaz, egyik nincs a másik nélkül, ettől talán az elköteleződés a másik pillére a tartós kapcsolatnak. Mai rohanó világunkban felülmúlhatatlan értékké válik az őszinte és mély érzelmek megélése és felvállalása. Ennek egyik ünnepi változata, a nyilvános szerelmi vallomás, azaz az esküvő, ahol a Jegyes Pár saját maga nemében mutatja meg, akár dalban, versben, szertartás minőségében, mit is érez a másik iránt. Szertartásvezetőként, nőként, és feleségként is fontos számomra az esküvői szertartás! Ez a 20-30 perc köré épül a több hónapos készülődés. Amellyel nem csak külsőségekben készülünk, hanem ott mélyen belül is. Felkészülünk a közös életre, a közös felelősségvállalásra. Bizony, bizony nagyon fontos, hogy önmagamért felelősséget tudjak vállalni, az egészségemért, boldogságomért, a fejlődésemért, mert csak így lehet a másik Fél számára egész! Így lehetek társa a Páromnak. Ezért is fontosnak tartom a bejelentkezés utáni türelmi időszakot, a felkészülést, ahol nem csak az esküvői ceremónia helyszínét választjuk ki, a szolgáltatókat, de érzelmileg is beérik az elhatározás. Az esküvő maga nem csak szép ruhába bújtatott ünnepség, hanem a közös új út elindítója, katalizátora az azt követő évtizedeknek! A hétköznapokban erőt adó visszagondolni, amikor megpillantottam a másikat. Az esetleges nehezebb időszakban a fülemben hallva tovább lendíthet a Szertartásvezető szavai. Egy állomás az esküvő, egy olyan állomás ahol szintet lép a kapcsolat. Elköteleződés, felvállalás, egység, törvényi keretek és biztonság. Egy egészen más minőség, mint amit eddig bármely kapcsolatban megéltem. Igy, fontos miképpen éljük meg az esküvői szertartást! Ne légy megalkuvó, légy álmodó és megvalósító! Legyen a szerelemetekhez méltó a helyszín, a készülődés és a szertartás!

Szeretettel, segítő szándékkal, több évtized tapasztalattal a hátam mögött mellettetek vagyok az első lépések megtételében, szívesen fogadlak, ha már meglévő házasságotokat szeretnéd magasabb szinten megélve új fogadalmat tenni.

Üljünk le egy tea mellett ismerkedjünk és beszélgessünk!

Hajnal-Szabó Andrea Krisztina alternatív terapeuta- szertartásvezető telefonszám: +36309400052

Szertartásvezető - HAJNAL Krisztina (voltam szaboandrea)

Szertartásvezető

okleveles szertartásvezető - alternatív gyógyász valamint: *nő *anya  * barátnő, * ember * és 3 kutya és 1 macska gazdája* vagyok.... 

Évekig dédelgettem magamban az esketés lehetőségét, míg klienseim közül felkérést kaptam, no, azért egy tanfolyamot is elvégeztem és vizsgáztam, így lettem szertartásvezető….. 

Memo:

1989-ben közelítettem az esküvők világa felé, de akkor egy másik csodálatos szakmával ismerkedtem, a virág világból segítettem a Párokat. Budapesten több Házasságkötő teremmel volt munka kapcsolatunk. Dekoráció, egyéni elképzelések, virágból szinte minden…. 1998-tól saját virágüzletben, (170m2") sok alkalmazottal és számtalan tanítvánnyal rengeteg szép feladatban volt részem.

2003-ban váltottam, feladtam a virágos szakmámat, és új területre tértem: kineziológus lettem. Alternatív terapeutaként egyéni és csoportos foglalkozásokat végzem. Különböző személyiség fejlesztő tanfolyamokat álmodtam, és valósítottam meg. Előadásokat tartok, családállítással, meditációval, egyéni terápiával, és tanítással foglalatoskodom, valamint szertartásvezetéssel. mely: Egyszerre szerelem és hivatás. Csodálatos a Házasulandókat kísérni, segíteni a nyilvános szerelmi vallomásukat a Násznép előtt ünneppé varázsolni.

Az egész készülődés, lakodalom a házassági ceremónia köré épül. Tiszteljük meg szerelmünket azzal, hogy méltó ünnepi beszéddel, szertartással mondjuk ki az IGEN-t, hiszen ez a Pár számára egy új út, egy szintlépés kapcsolatukban. Legyen ez méltó helyen és időben, olyan esküvő, mely méltán tükrözi kapcsolatuk különlegességét. Köszönettel fogadom megkeresésüket, a döntés fontosságát tekintve térítésmentes beszélgetésre....

www.eskuvomaskepp.hu www.belsogyermek.hu 

hétköznap 8-18h között hívható vagyok: +36309400052 számon


Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:

Ajánló

Krém csokoládé esküvői meghívó
2017-04-03

Azoknak ajánljuk ezt a meghívót, akik szeretik a klasszikus megoldásokat új formában.

A meghívó összehajtva borítéknak tűnik. A csillogó krémszínű papírt csokoládébarna szalag és gyöngy...Tovább

Szakember kereső hirlevél