Szolgáltató elérhetőségei:

Mutasd 72

Telefonszám: +36(30) 5**-***

Weblap: http://**


Ajánlatot kérek Értékelem a szolgáltatót

Szolgáltató értékelései:

Seregély Zoltán

Ajánlom

Egy olyan bálban voltam, amelyet a Kasmiresküvő díszített. Nagyon ötletes, kreatív volt a díszlet, szép volt a terítés is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egyedi díszítést akar!

2016. Dec. 25.

Bemutatkozás:

Igényeitek szerint a dekoráció kivitelezésén túl segítünk Esküvőtök teljes vagy részleges szervezésében, lebonyolításában is. Jó helyen jártok, hiszen mi szívvel-lélekkel azon vagyunk, hogy a hozzánk forduló Párok válláról levegyük a terhet és a készülődést felhőtlenné tegyük.

 

Tudjuk, hogy egy esküvő megszervezése rengeteg tervezést, szervezést igényel. Így még, ha sikerül is megtalálnotok a megfelelő szolgáltatókat, azok koordinációja nagy figyelmet igényel, amire Nektek nem biztos, hogy lesz időtök, energiátok.

A Nagy Nap nem megismételhető!

 

Elsőként egy személyes találkozó alkalmával ismerjük meg egymást, hogy részletesen feltérképezzük a Ti elképzeléseiteket. Majd az igényeiteknek megfelelő tételes árajánlatot elkészítjük. Mindez természetesen teljesen ingyenes. Ha az ajánlatunk elnyeri a tetszéseteket, részünkről indul is a munka, hogy azon a napon, amikor kimondjátok a Boldogító Igent, minden az álmaitok szerint alakuljon.

Hívjatok, keressetek bennünket bizalommal !

Megosztom:
Szakember kereső hirlevél