KatYes Esküvőszervezés
TeEsküvőd index: 4.3

Esküvőszervező Extrák esküvőre

Bemutatkozás:

Február hónapban

25% kedvezmény

az esküvőszervezési díjból!

Kalandra, esküvőre fel!„Olyan lesz az egész házasságunk, mint ahogyan az esküvőnket szervezzük.

Ha jó buli, akkor jó buli, ha vicces, akkor vicces, ha fáradságos és veszekedős, akkor fáradságos és veszekedős.”


Köszöntelek oldalamon, Tóth-Renczes Katalin vagyok.


Ha esküvő, akkor Nekem mindig a fenti idézet jut először eszembe.

Mielőtt esküvőszervezéssel kezdtem foglalkozni, munkahelyemnek köszönhetően ügyfelekkel, beosztottakkal való kapcsolattartás és ügyintézés volt a feladatom. Sokszor kellett gyorsan, rugalmasan kezelni a kialakult szituációkat, néha pár pillanat alatt megoldani a vészhelyzeteket. Szeretek emberekkel foglalkozni, megismerni és meghallgatni őket. Jó érzéssel tölt el mindez.


Közben a barátaim közül néhányan elérkeztek életük egyik legfontosabb napjához, az esküvőjükhöz. Figyeltem a Nagy Napokat, és néhány alkalommal sajnos volt szerencsém látni vendégként, hogy nem is olyan boldog az a nap, mint ahogy Ők szeretnék. Már az előkészületek nagyon sokat kivettek belőlük, aztán a Nap, ami Róluk kellett volna, hogy szóljon, csak egy nap lett a sok közül. Próbálták túlélni, mindenre odafigyelni, így a lényeg elveszett. Ekkor határoztam el, hogy, ha van rá lehetőségem és elfogadják a segítségemet, „közbeavatkozom”. Először csak néhány apróságban segédkeztem a Nagy Napok előkészületeinél, aztán észre sem vettem, de valahogy minden az én kezemben összpontosult. Imádtam! Minden egyes előkészületi napot, az egyeztetéseket, a feladatokat, az ügyintézést, egyszóval Mindent!

Majd amikor elérkezett az általuk várva várt Nagy Nap, a háttérből irányítva a dolgokat azt éreztem: „Igen, ez vagyok Én, ezt Nekem találták ki”! Elvégeztem egy esküvőszervező tanfolyamot, hogy a korábbi tapasztalataimat és tudásomat fejlesszem, de az esküvőszervezés csak egy részben tanulható dolog. Úgy gondolom, erre inkább születni kell.


Kedves Jegyespár!

Esküvőből nincs két egyforma. Minden pár más, így minden esküvő egyedi és különleges kell, hogy legyen. Mielőtt belekezdenétek az esküvőtök szervezésébe tegyétek fel Magatoknak a következő kérdéseket:

  • Van-e időtök és energiátok a különböző szolgáltatók felkutatására, találkozókra, folytonos egyeztetésekre?
  • Az ötleteiteket egyedül is sikerül tökéletesen valóra váltani?
  • Milyen hangulatban szeretnétek, hogy teljen a Nagy Nap?
  • Mit szeretnétek megőrizni az emlékeitekben?  
  • Hogyan szeretnétek átélni/megélni ezt a különleges napot?

Ha egyedi, különleges, a legapróbb részletekig átgondolt és megtervezett, majd megvalósított esküvő az álmotok, akkor a legjobb oldalon vagy ebben a pillanatban!

A munkám során 4 dolgot tartok a legfontosabbnak: megbízhatóság, rugalmasság, kreativitás, és az empatikus készség. Esküvőt szervezni csak úgy érdemes, ha a boldogító igen elhangzása a szervező szemébe is könnyeket csal.

Várom azt a pillanatot, hogy megismerjelek Benneteket és a Ti csodátok is megvalósulhasson! Együtt felejthetetlent alkotunk! Rendkívül motiválnak az újabb és újabb kihívások, amik elé állítanak az új felkérések. Hiszen minden esküvő más, és minden menyasszonynak és persze a vőlegénynek vannak álmai, amit valóra kell váltani!

Felemelő és csodálatos érzés részese lenni a Párok legboldogabb napjának!


Szeretettel: Kata


Megosztom:
Szakember kereső hirlevél