szertartásvezető Szilvássy-Garzó Éva
TeEsküvőd index: 9.5

Szertartásvezető

Szolgáltató elérhetőségei:

Mutasd 544

Telefonszám: +36(20) 4**-***

Weblap: http://**


Ajánlatot kérek Értékelem a szolgáltatót

Szolgáltató értékelései:

Pujsz Gabriella

Ajánlom

Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szívhez szóló ceremóniát szeretne!

2020. Oct. 24.

Kovács-Modla Angelika

Ajánlom

Évi egy olyan szertartásvezető,aki a párt látja és a párt adja vissza olyan megfogalmazhatatlan finomsággal,tökéllyel és varázzsal,amit igazából csak átélni lehet,elmondani nem. Az a légkör,amit megteremt a szertartás alatt,olyan rózsaszín felhővel és sárga csillaggal teli időkapszula,ami ténylegesen a párról szól, és mindezt giccstől és túlzástól mentesen teszi. Férjem után Ő volt a második legjobb döntés az életemben. Nem fognak csalódni azok,akik Évára bízzák magukat.

2020. Oct. 08.

Karvalicsné Illyés Yvett

Ajánlom

Éva az első pillanattól fogva úgy viselkedett velünk, mintha több tíz éve ismernénk egymást. Nagyon közvetlen, precíz és remekül megírta az esküvőnkre a szertartás szövegét. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy felejthetetlen legyen az esküvője

2020. Oct. 06.

Patrícia Paulik-Deli

Ajánlom

A tavalyi év során találkoztunk először Évával, amikor felkértük hogy Ő legyen az esküvőnkön a szertartásvezető. Már akkor biztosak voltunk abban, hogy jó kezekben vagyunk és mindent meg fog tenni azért, hogy olyan legyen az esküvőnk amilyet szeretnénk. Végig nagyon kedves, figyelmes volt velünk az előkészületek során is, és rendkívüli profizmussal, odaadással és kellő humorral vezényelte le szertartáunkat ami tükrözte, hogy milyenek is vagyunk valójában. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek hiszen nem csak nekünk tetszett és nyújtott felejthetetlen élményt, hanem rengeteg pozitív visszajelzést is kaptunk. Köszönjük!

2020. Sep. 07.

Péter Szalai

Ajánlom

A lehető legjobb döntés volt Éva felkérése! :) Nála személyre szabottabb szertartást mondhatni, hogy keresve sem tudott volna összehozni senki sem! Volt benne vicces, romantikus és egyaránt megható jelenet. A szertartás végén, a vendégseregből mindenki azt mondta, hogy ilyen jó, szeméyre szabott szertartást még nem hallottak! A szertartás előtt és után még ott maradt koordinálni a dolgokat, amit professzionális szinten hozott! Nagyon sokat segített nekünk, sok feladatot levett a vállunkról! Nagyon megvoltunk elégedve vele, csak ajánlani tudjuk! A legközelebbi (remélem, hogy nem lesz több, mert megtaláltam az igazit <3!) esküvőmre is CSAK ŐT hívnám! ;)

2020. Mar. 18.

Haagen Imre

Ajánlom

Amikor egy emberben harmónia van, akkor a környezetével is harmóniában van. Egy esküvői szertartás elsődleges szereplői, vagyis a menyasszony, a vőlegény, és a szertartásvezető esetében pedig ez elengedhetetlen. Nem is beszélve a tiszta szívről és az igazán adni tudás képességéről. Az Évából áradó őszinte nyitottság, nyugalom és harmónia persze a kollégák munkájára is hatással van. Színészként különösen fontos számomra, hogy olyan emberrel dolgozzak együtt a mindenkori Nagy Nap tökéletességéért, aki érti és érzi a szavak súlyát. Évi pedig ilyen! Hölgyeim és Uraim! Hogyha valaki minden ízében tökéletes és ténylegesen személyre szabott esküvői szertartást szeretne, ne adja alább a tökéletesnél! Én Őt ajánlom!

2020. Jan. 31.

Oliver Pekardi

Ajánlom

Egy barátom esküvőjén találkoztam Évával. Bár vendégként érkeztem az eseményre, de régi vendéglátósként és customer experience szakértőként nem tudtam nem észre venni fantasztikus személyiségét. Felkészült és rendkívül figyel a részletekre. Személyes kisugárzása, vitalitása, örömteli természete nagyszerűen párosul egy mély szakmai tapasztalattal. Nyugodtan mondhatom, hogy méltó ennek a kivételes szerep betöltésére. Azt láttam a násznépen és a családon, hogy pillanatok alatt családtagként kezelték. Ezt a „munkaköri kötelezettsége” után készült közös party fotók is bizonyítják…

2020. Jan. 31.

Pászti-Molnár Judit

Ajánlom

Egy fantasztikus esküvői szertartást köszönhetünk Évának. Olyan volt, mint az álmaimban. Pedig egy lány nagyon sokat álmodozik az esküvőjéről, de elképzelni se tudtam volna szebbet, jobbat. Nagyon személyes volt, rólunk szólt, teljesen ránk volt szabva. Megható, mégse "végigzokogós" és kellően humoros is. Imádtuk! Én nagyon izgulós vagyok és Éva mondta, hogy kisegít és megnyugtat, de igazán belül ezt csak reméltem, de nem hittem el. A szertartás 2. percétől kezdve viszont csak azt éreztem, hogy nem akarom, hogy véget érjen. Ha lehet valakit szívből és igazán ajánlani, akkor Évát mindenképpen. Boldog vagyok, hogy Ő volt a szertartásvezetőnk, nagyon hálás vagyok minden szaváért és a szertartás minden pillanatáért! Köszönjük szépen mégegyszer! ❤️

2019. Oct. 24.

Erika Bakosné

Ajánlom

Esküvőszervező? Szertartásvezető? Nagy szemekkel néztem amikor a lányom ezt megemlítette. Nagyon lelkesen beszélt Éváról. Bíztam benne gondoltam csak jó lehet az ötlete ill ötletük. Az esküvőn megintcsak nagy szemekkel néztem és megértettem a fiatalokat. Egy kedves hölgy fogadott mosolygott és kutattam az emlékezetemben vajon ismerem? Egyfajta közvetlen kedves bíztató meleg szeretetet sugárzott mindenki felé. Ahogy a szertartás elkezdődött megintcsak ámultam! A gyerekekről beszélt a megismerkedésük pillanatától a végkifejletig az esküvőig. Mosolygó, átélő csak nekik és csak róluk. Ott szem nem maradt szárazon. Éva különleges ember. Egy csodát alkotott az igazi átélt beszédével. Az emberi szeretet mélységéről és a szeretetről csak egy ilyen szívvel-lélekkel dolgozó ember tud megnyilvánulni, mint Éva. Mégegyszer köszönjük ez az egyedi és előttünk eddig ismeretlen esküvői szertartást. Csak ajánlani tudom Évát! Nekünk egy életre meghatározó volt ez a nap. Az esküvő mellett örökre az eszembe véstem egy-egy gondolatát a szeretetről az emberek egymáshoz való viszonyulásáról. Az én életemben is hasznát tudom és fogom venni a gondolatainak. Hát ezért Éva! Köszönjük a család és a barátok nevében mégegyszer ezt a felejthetetlen napot.

2019. Oct. 24.

Krisztina Lantos

Ajánlom

Hogy egyáltalán miért kell egy szertartásvezető? És miért pont Éva? Én , mint örömanya nem tudtam és őszintén kicsit kételkedve fogadtam a fiam és ( mostmár) menyem ötletét. Aztán az esküvőn mindent megértettem! Éva személyében egy hihetetlen kedves, barátságos, pozitív kisugárzású hölgyet ismertem meg.Úgy éreztem, mintha családunk barátja lenne “ezer”éve. A szertartás pedig..... Egyszerre volt egyedi, személyes,meghitt, megható és lélekmelengető. A fiatalok boldogságának ( és persze nekünk örömszülőknek is) méltó megkoronázása volt ez a szertartás! Köszönöm Éva ezt a “ csodát”! Hát ezért kell szertartásvezető! Hát ezért pont az Éva! Kriszti, egy örömanya

2019. Oct. 08.

Gabriella Bartha

Ajánlom

Kedves Éva! Köszönjük, hogy felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Beszéded személyes volt és gyönyörű! Mindkettőnket megérintettek szívhez szóló soraid; nálad jobb szertartásvezetőt elképzelni sem tudtunk volna! Köszönjük, hogy a szervezésben mindig mellettünk álltál - segítve a többi szolgáltatót is! Bármikor elérhető voltál és mindenben számíthattunk rád! Minden jegyespárnak szeretettel ajánljuk, hogy Téged válasszanak! Balázs és Gabi

2019. Sep. 21.

Katalin Lucz-Kondacs

Ajánlom

Egy ilyen szeretettel teli személyiséggel, mint az Éva, ritkán találkozik az ember. Mi màr az első talàlkozásunkkor rögtön tudtuk, hogy őt szeretnénk szertartásvezetőnek, hiszen az a pozitív kisugàrzás, ami belőle árad egyből magával ragadott. A ceremóniánk varázslatos volt, kiderült, hogy Èva nem csak egy nagyszerű ember, de szakmájában profi is. Kivàlóan összefoglalta a mi gondolatainkat, de mindeközben közvetítette a sajàtjait is. Egyszerre sírtunk és nevettünk, nem csak mi, hanem az egész násznép. Köszönjük drága Éva ezt a felejthetetlen èlmènyt, amit szereztèl nekünk. :)

2019. Sep. 08.

Mse Mse

Ajánlom

Éva nagyon segítőkész volt mind az esküvő előtt, mind annak folyamán. Mivel az idő nagy részében külföldről szerveztük az esküvőnket, így sok nehezítő tényező akadt...., a szertartással kapcsolatban azonban semmiféle fenntartásunk sem volt. Az esküvő előtti este átbeszélte velünk telefonon az egész ceremónia menetét, hogy megnyugtasson minket, és tudjuk, mire számíthatunk. :) Kalandos történetünkből szép, személyes beszédet írt, amit utána a vendégek is csupa dicsérő szóval emlegettek. Ezúton is köszönjük szépen!

2019. Jul. 14.

Péter Csapó

Ajánlom

Éva nem csak egy szertartásvezető, annál sokkal több. Az esküvő előtti hetekben/hónapokban folyamatosan keresett, hasznos tanácsokkal látott el, illetve igyekezett a lehető legjobban megismerni minket. A jelenléte a nagy napon kifejezetten megnyugvást jelentett, a szertartáson mindent kézben tartott, a beszéde pedig a korábbi hónapok alapos felkészülésének köszönhetően igazán személyes, megható lett. Csak ajánlani tudom, aki őt választja, garantáltan nem fog csalódni!

2019. Jul. 11.

Varga-Vincze Renáta

Ajánlom

Kedves Éva! Nagyon szépen köszönjük a hétvégi csodás szertartársod! Leírhatatlanul tökéletes volt!! Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyire magadénak érezted a történetünket!!

2019. Jul. 11.

Ádám Tinho Tóth

Ajánlom

Éva tökéletes stílusban tette gyönyörűvé a szertartásunkat és nem csak miénk de az egész család szimpátiáját elnyerte. A szertartás előtt többször is találkoztunk és egyeztettünk, amikor szükség volt rá. Mindig segítőkész és barátságos volt. Az esküvőnk napján pedig tökéletesen alakult minden, kellően érzelmes, önfeledt és természetes volt a szertartás. Köszönjük Éva!

2019. Jul. 10.

Ajánlom

Éva garancia arra, hogy a legjobb szertartást kapjátok, amire emlékezni fogtok a násznéppel együtt. Azóta is emlegetik akik ott voltak és hallották, csak ajánlani tudom azt a profizmust és odaadást amit Ő tud nyújtani számotokra.

2019. Jul. 10.

Tímea Krausz

Ajánlom

Kedves Menyasszonyok! Éva által egy csodás szertartás keretein belül mondtuk ki az igent. Mi imádtuk minden egyes pillanatát ! ☺️A vendégeink a mai napig emlegetik ☺️Köszönjük Neked Éva!

2019. Jul. 10.

Ajánlom

Évát tiszta szívből ajánlom minden párnak, aki egyedi, személyre szabott és szívhez szóló szertartást szeretne. Szeretetteljes hozzáállása, rugalmassága óriási segítség volt, a még meg nem fogalmazott gondolatainkat is kitalálta és megvalósította. Bár mi már régóta egy pár vagyunk mégis úgy érezzük az esküvőnk óta egy új, még mélyebb kapcsolat van köztünk amit Évának is köszönhetünk!

2019. Jul. 10.

Kate Smith

Ajánlom

Kedves Jegyespar!Ha Igazan megbizhato,elkotelezett,tapasztalt,kedves szakembert kerestek akkor Éva szemelyeben megtalaltatok!!A mi eskuvonket 2018.szeptember elsejen tette felejthetetlenne!Mi kulfoldrol szerveztuk Az eskuvonket ami nem egyszeru feladat de Éva mindenben segitsegunkre volt nemcsak mint szertartasvezeto de mint egy barat is!Az egyetlen ember aki a szavaival meg tudott nyugtatni amikor szukseg volt ra a keszulodes alatt!Ha szemelyre szabott szertartasra vàgytok profi szinten valasszatok Evat es nem fogtok csalodni!!Nalunk minden ket nyelven magyarul es angolul tortent ami szinten nem jelentett akadalyt!A mai napig kapunk visszajelzest a jelenlevo vendegeinktol hogy ok meg sohasem lattak ilyen csodas,profi Es szemelyre szabott szertartast! Ne erjetek be a joval....valasszatok a Legjobbat! Èvàt!!

2018. Sep. 15.

Melinda Lencse

Ajánlom

Éva a legfantasztikusabb szertartásvezető, mindenkinek csak ajánlani tudom. Rendkívül segítőkész, a maximumra törekszik és ami a legfontosabb, hogy képes az esküvőt olyanná varázsolni, amilyennek megálmodjuk. Nem csak nekem és a páromnak tetszett, hanem az egész rokonságnak. A szertartás meghitt volt és csodaszép. Minden részletes átbeszélés alapján történt, igazi profi. Barátságos és kedves személyiség, már az első beszélgetés után úgy éreztük, mintha ezer éve ismernénk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk, már el sem tudnánk képzelni másképp az esküvőnket. Romantikus hangulatot teremtett, olyat, amilyet szerettünk volna. Egyszerre csalt könnyeket az emberek szemébe és mosolyogtatta meg őket. Köszönjük szépen a csodás pillanatokat.

2018. Aug. 21.

Tóth Gergő

Ajánlom

Nagyon segítőkész volt már az előkészületek alatt, hihetetlenül kedves ő is és a párja is! Ha tehetjük mindenkinek Évát ajánljuk! Csodálatos volt a ceremónia! Köszönjük Éva

2018. Aug. 14.

Ajánlom

Kedves Éva, sajnos csak a mai nap jutottunk el oda, hogy végre írjunk pár sort. Mikor szertartásvezetőt kerestünk az esküvőnkhöz a neten kezdtem el keresgélni. Te voltál az első, akit kiszúrtam a sok arc közül. Az arcod, a kisugárzásod, mintha egy angyal tekintett volna vissza rám a képernyőről. Természetesen nem is keresgéltem tovább, mert már akkor tudtam, hogy Téged szeretnélek. Éva, egy csodás tündért ismerhettünk meg személyedben. A kedvességed, a lelkességed, ahogy oda figyeltél minden apróságra, az önzetlenséged, mikor mindig ott voltál nekünk a készülődés alatt. Az esküvőnk egyik legcsodálatosabb, legfontosabb részét Neked köszönhetjük. Mintha egy álom vált volna valóra, az én legféltettebb álmom, álmaim esküvője. És ehhez nem volt elegendő álmaim férfija, ruhája és helyszíne, mert ehhez Te is kellettél. Szeretném Neked megköszönni, hogy végig ott voltál mellettem, hogy akkor is nyugtattál amikor az eső miatt teljesen kétségbe estem. Mikor az eső megadta magát, a mese valóban valósággá vált. És ez a mi mesénk a legtündéribb szertartásvezetővel, akit adhatott nekünk a sors. Vendégeink egyike sem találkozott még ilyen mesés szertartással, így mindenki mélyen belevésett az emlékezetébe. Hisz a csodálatos munkád mellett egy kedves, közvetlen, nagyszerű nőt ismerhettek meg személyedben.

2018. Jul. 08.

Hege-Scheuring Noémi

Ajánlom

Éva egy fantasztikus ember! A kisugárzása és az életről, világról és persze a házasságról való felfogása elragadó. Nagyon megszerettem, ezért kicsit sajnálom hogy vége ennek a szervezős időszaknak, de egy csodálatos szertartást hozott össze nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk!!!!!

2018. Jun. 04.

Annamaria Stefancsik

Ajánlom

Mindenben segít, mindenre gondol! Fantasztikus! Szívből ajánlom!

2018. May. 09.

Attila Hevér

Ajánlom

Ha olyan szakembert szeretnétek, akiben szakmailag és emberileg is megbízhattok, akkor egyértelműen Éva a választás! Maximálisan ajánlom.

2018. Feb. 27.

Károly Varga

Ajánlom

2018. Jan. 24.

Henyéné Csonka Ramóna

Ajánlom

Szívből ajánlom Évát! Kiváló választás, megbízható, teljes lélekkel és szívvel, és ami szerintem ebben a szerepben elengedheetlen, teljes átérzéssel végzi a munkáját.

2017. Sep. 18.

Krisztina Mikó

Ajánlom

2017. Sep. 15.

Botond Sólyom

Ajánlom

2017. Jul. 10.

Eva Kovacs

Ajánlom

A legmegbízhatóbb szakember, akit csak ismerek. Mindenben lehet rá számítani. Nyitott, kedves, támogató, gyors és szakszerű. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2017. Jul. 10.

Dodi Szabados

Ajánlom

2017. Jul. 10.

János Plézer

Ajánlom

2017. Jul. 10.

Georgina Bakó

Ajánlom

2017. Jul. 10.

Krisztina Halász-Cseh

Ajánlom

2017. Jul. 10.

Szeszti Eszter Nagy

Ajánlom

Igényes szakember, remek személyiség, csak ajánlani tudom!

2017. Jul. 10.

Dave Sonkoly

Ajánlom

2017. Jul. 10.

Anna Mandula Mucsy

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Molnár Józsefné

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Tibor Fazekas

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Andras Benyak

Ajánlom

Csak ajánlani tudom, hibátlan szertartás és felkészültség! :)

2017. Jul. 04.

Kinga Lendvai-Rézman

Ajánlom

A mi esküvőnk forgatókönyvén sajnálatos módon a nagy nap előtt 2 héttel kellett változtatnunk. Számos tényező miatt jutottunk arra a döntésre, hogy a megszokott anyakönyvvezetői szertartás helyett egy személyesebb, meghittebb szertartásban szeretnénk részesülni. Hogy egy anyakönyvvezető ne a szokásos sablon szöveget olvassa fel, hanem valami személyes élményt kapjunk. Olyan meghitt pillanatokat, amik rólunk szólnak, ami örök emlék lesz nekünk is, és a vendégeinknek is. Így a nagy elhatározást követően egy véletlen folytán jutottunk el Évához. Hihetetlen, hogy az idő rövidsége ellenére elvállalt minket, sőt még egy személyes találkozót is sikerült összehozni. Itt már tudtuk, hogy jól döntöttünk. :) Elérkezett a nagy nap, életünk egyik legfontosabb napja. Szavakba nem lehet önteni, hogy milyen csodálatos szertartásban részesültünk. Rólunk szólt, a mi történetünkről. Megható és humoros volt. Minden elképzelésünket felülmúlta. Hihetetlenül profi munka, amiért örökké hálásak leszünk. Boldogok vagyunk, hogy Éva mindössze 2 hét alatt olyan beszédet írt, amit sosem fogunk elfelejteni. Bátran ajánlom, biztos vagyok benne, hogy senkinek sem fog csalódást okozni! :)

2017. Jul. 04.

Adrianna Rácz

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Herczeg Péter

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Györgyi Gyarmati

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Olga Kovács

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Ágost Benkhard

Ajánlom

Egyedi és meghitt volt a szertartás a vezetése alatt! Csak ajánlani tudom! :)

2017. Jul. 04.

Beata Karner

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Imre Kovacs

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Varga Zsuzsa

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Marianna Potyka

Ajánlom

2017. Jul. 04.

József Péter Balogh

Ajánlom

2017. Jul. 04.

Beatrix Kovacs

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Mónika Gróf

Ajánlom

Szívből ajánlom mindenkinek! Megbízható precíz munka❤

2017. Jul. 03.

Katalin Fekete

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Czégény Tünde

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Györgyi Manherczné Ruppel

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Andi Utiné Zsíros

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Gyöngyi Bierbaum

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Katalin Zia Sandor

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Dóra Szilvássy

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Eszter Bédy

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Tiborné Zaletnyik

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Richard Fodor

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Bokola Imola

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Gagán Márti

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Lilian Zsigmond

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Gabriella Kovács

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Renáta Hofmeister

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Edina Bencz

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Andrea Csirmaz

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Balázs Ózdi

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Ferenc Tóbiás

Ajánlom

Lelkiismeretes, jó szakember.

2017. Jul. 03.

Tünde Balogh

Ajánlom

Munkájára rendkívül igényes, kedves, hozzáértő szakembert ismertünk meg Évi személyében. A nagy nap még csodálatosabb volt közreműködésével.

2017. Jul. 03.

Viktória Bátyi

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Dán Bernadett

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Zsuzsi Tóth

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Kata Végh

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Zoltán Csorba

Ajánlom

2017. Jul. 03.

Adrienn Frankóné Kovács

Ajánlom

Csak ajánlani tudom Évát. Rendkívül kedves, megbízható és korrekt emberként ismertem meg a igényes a munkájára, precíz benne és mindig a legjobbra törekszik. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom Őt :)

2017. Jul. 03.

Sandor Lendvai

Ajánlom

Nem vagyok az a túlságosan érzelmes fajta, de Éva gyönyörű szertartással lepett meg minket, és bevallom, meghatódtam közben. Hála neki, tényleg felejthetetlen élmény volt az esküvőnk. Nagyon segítőkész, mindenre gondol, hiba esélye kizárva.

2017. Jul. 03.

Laura Benyak

Ajánlom

Rendkívül megható és egyedi volt a szertartás, hiszen nem egy szokványos beszédet hallgattunk végig – Éva teljes mértékben személyre szabta azt, így az ifjú párnak és a násznépnek is felejthetetlen élményt szerzett. Szívből ajánlom Mindenkinek. :)

2017. Jul. 02.

Gábor Csizmazia

Ajánlom

2017. Jun. 30.

Bemutatkozás:

Szilvássy-Garzó Éva, mesterfokozatú szertartásvezető és kapcsolathangoló vagyok. 

Szenvedélyesen hiszek a házasságban, és a legnagyobb boldogsággal tölt el, amikor egy-egy pár megtisztel a bizalmával. Hogy mit várhattok tőlem? Azt gondolom, álomesküvő elképzelhetetlen álomszertartás nélkül. Hisz épp a szertartás koronázza meg és indítja el a közös életeteket a vágyott álomházasság felé. Így egyetlen cél vezérel: Benneteket és a Ti szerelmeteket visszatükrözni. Mindezt abban a stílusban, azon a helyszínen, abban az időpontban, ami a leginkább "Ti vagytok". A lényeg, hogy minden apró részlet a helyén legyen. Mert a csoda a részletekben rejlik. Egy dolgot többféleképpen el lehet mondani, és sokféleképpen meg lehet valósítani, de mégis csak akkor az igazi, ha valóban Rólatok szól, és így pont ott érint meg, ahol a szerelem is lakik. Legbelül. 

Megosztom:

Szolgáltató referenciái:

Éva & Zoltán

Én hiszek abban, hogy a nagy szerelmek nem a földön köttetnek, és hogy, ha úgy rendeltetett, előbb-utóbb be kell teljesedniük. Akkor is, ha...

Kinga & Sanyi

Néha van úgy, hogy valaki annyira fontos számunkra, hogy még saját magunktól is megóvnánk. Ezzel persze, abban a pillanatban a másikat mélyen...

Eszti & Nándi

A Ti csodátok egészen különleges. Az a leírhatatlanul tökéletes ellentét, amely nem csupán kiegészíti egymást, de valamilyen rejtélyes módon...

Noémi & Tomi

„A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg bácsi fogják egymás kezét, és még mindig barátok, még azután is, hogy jól...

Suzanna & Jarryd

Ti vagytok a legkülönlegesebb Pár, akikkel valaha is találkoztam. Hogy mi ez a különlegesség? Az életigenlés. Illetve annak mértéke. Köszönöm...

Timi & Tomi

A Ti történeteteket a legnagyobb meseíró, az Élet írta. Amit pedig ő megír, az nem kikerülhető még akkor sem, ha egészen különös fordulatok...

Kriszta & Gergő

Bár a mese ma valósággá vált, a Ti történetetek valójában még csak most kezdődik.

Méghozzá elég jól!

Az eső végül megadta magát...

Melinda & Szabolcs

Esküvő hétfőn? Igen! És varázslatos volt minden pillanata! Egyszerűen imádtam. ❤️ Gyönyörű, kedves, jó humorú fiatal Pár. Már az első percben a...

Ági & Dávid

Minden azon az egyetemi bálon kezdődött. A színes forgatagban Dávid egyszer csak megpillantotta a Lányt. A gyönyörű Lányt, akiről akkor még...

Orsi & Farhan

Mindannyian azt a társat keressük, akinek a tenyerébe bátran belehelyezhetjük a szívünket. Aki mellett biztonságban érezzük magunkat, és tudjuk...

Anna & Zoli

„Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.”

De talán igaz az is, hogy a bonbonos dobozunkat mi magunk...

Kata & Alin

„Előfordul, hogy olyasmire vágyunk, amit nem is tudunk pontosan meghatározni, mégis érezzük, nem tehetünk mást, mint hogy a szívünkre hallgatva...

Natasha & Andras

Mi lehetne csodálatosabb, igazabb, vagy mélyebb szimbóluma két élet egybefonódásának, mint a közös gyermek? Hisz Ő kettejükből lett egy. Örökre...

Kriszti & Gábor

Ebben a történetben természetesen nem volt sárkány, vagy boszorkány, ám egy roma lány szerepel benne, aki sok évvel ezelőtt jósolt Krisztinek...

Beáta & Csaba

Mindketten azt valljátok, a béke, belülről fakad. És mert belül béke van, képesek vagytok minden apróságban észrevenni a szépséget, és...

Judit & Gergő

Judit és Gergő kapcsolata is hasonlóképpen indult, mint a legtöbb szerelem. Vagyis adott volt két tökéletesen idegen fiatal, akik még csak nem...

Enikő & Lasi

Vannak sorsszerű találkozások. Amelyek valóra váltják minden álmunkat. Mint Enikő és Lasi esetében. Ha az ő történetük egy hollywoodi...

Kata & Gábor

Ha már Vőlegényünk Star Wars rajongó, és így a jól ismert zenére vonul be a Pár, adjuk meg a módját! Vegyünk egy színész ceremóniamestert, és...

Szakember kereső hirlevél