AS Jatekvilag kft
TeEsküvőd index: 9.2

Extrák esküvőre

Szolgáltató elérhetőségei:

Mutasd 0

Telefonszám: +36(20) 9**-***

Weblap: http://**

Bemutatóterem/Üzlet:


Ajánlatot kérek Értékelem a szolgáltatót

Szolgáltató értékelései:

Dora Perlaki

Ajánlom

Kedves Dóra! Hálásan köszönjük a munkátokat, amit az esküvőnkön nyújtottatok! Úgy éreztük, hogy nem is hívtunk gyerekeket.:)) A szülők egyenesen imába foglalták a nevünket az ötletért. Szuper volt! Üdvözlettel: Kriszta

2017. Mar. 05.

Bemutatkozás:

Esküvői gyerekfelügyelet, gyereksarok szolgáltatás: az esküvő helyszínén a teremben egy sarkot külön leválasztunk, vagy az étteremből nyíló különtermet kiválasztjuk, és kinevezzük gyerekjátszónak. Berendezzük szebbnél szebb játékokkal, babákkal, kiskonyhával, felvehető gyönyörű hercegnő ruhákkal, szerelőműhellyel, autópályával, legoval és sok-sok más érdekes játékkal. Itt szakképzett, gyerekszerető animátorok várják a gyerekeket, hogy együtt játszanak, kézműveskedjenek, táncoljanak, mulassanak, addig, amíg szüleik a felnőtt társaság előnyeit élvezik.

Számtalan esküvői gyereksarok, vállalati családi nap és szülinapi zsúr megrendezése után bátran állítjuk, nagy tapasztalattal rendelkezünk a gyerekszórakoztatás területén. Színes programokkal: arcfestés, lufihajtogatás, kézműveskedés, gyöngyfűzés, gyermekfelügyelet állunk az Önök rendelkezésére, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Megosztom:
Szakember kereső hirlevél