Szertartásvezető Dr.Czégény Tünde
TeEsküvőd index: 7.3

Szertartásvezető

Szolgáltató elérhetőségei:

Mutasd 187

Telefonszám: +36(30) 6**-***

Weblap: http://**


Ajánlatot kérek Értékelem a szolgáltatót

Szolgáltató értékelései:

Zsuzsa Kertész

Ajánlom

Mindenkinek csak ajánlani tudom Tündét! Nagy szeretettel, odafigyeléssel végzi a munkáját. Esküvőnkre nemcsak egy gyönyörű, rólunk szóló, személyes beszédet írt, hanem ennél sokkal többet kaptunk: sok-sok jó tanácsot, vidámságot, közvetlen beszélgetéseket. Véleményét mindenben ki tudtuk kérni, szívesen segített ha elakadtunk! Legyen akár az esküvői ruha, vagy a bevonulózene. Mindent megtett azért, hogy ez a nap tényleg életünk legszebb napja legyen! Köszönöm Neki! Lenner-Kertész Zsuzsanna

2017. Nov. 01.

Viktor Papp

Ajánlom

2017. Oct. 06.

Ágnes Budai

Ajánlom

Interneten keresgéltünk a szertartásvezetők között, mert senki nem volt a környezetünkben, aki tudott volna szolgáltatót ajánlani korábbi esküvőkről. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk Tündére. Tökéletesen sikerült vele minden. Tünde határozott megjelenésű, ugyanakkor nagyon kedves, és roppant segítőkész. Több tanácsot is kaptunk Tőle, nem csak a szertartás menetére vonatkozóan, hanem a nagy nap egyéb szervezésében is, amit meg is fogadtunk. A szertartás szövegét és az egész hangulatát a személyiségünknek megfelelő stílusban komponálta meg, fiatalos, laza, mégis nagyon megható volt. Pont amilyet mi elképzeltünk. Bátran ajánlom mindenkinek. Ágnes és Tamás

2017. Jun. 13.

Laura Újhelyi

Ajánlom

Tünde nem csak egy szertartásvezető, Ô teljes odaadással, maximális segítőkészséggel áll a párok rendelkezèsére! Ezen felül biztos lehet abban, aki Ôt választja, hogy minden tökéletes lesz a nagy napon, mivel úgy készül az esküvôre, mintha a sajátja lenne!:)

2017. Jun. 09.

Erika Csabay

Ajánlom

I legpozitívabb elhivatott szertartásvezető. Csak ajánlani tudom.

2017. May. 11.

Zita Kósa-Lantos

Ajánlom

2017. Apr. 17.

Marianna Nagy

Ajánlom

Szerintem, aki Tündét választja szertartásvezetőnek nem fog csalódni. Egy profi fogja szebbé tenni azt a napot, ami nagyon fontos esemény az ember életében.

2017. Apr. 17.

Tóbisz Diána

Ajánlom

2017. Apr. 16.

Vargáné Bay Leonóra

Ajánlom

2017. Apr. 02.

Anikó Bogdán

Ajánlom

2017. Mar. 27.

Jankó Zoltán

Ajánlom

2017. Mar. 02.

Kozma Szilvia

Ajánlom

2017. Mar. 01.

Gabi Csató

Ajánlom

2017. Mar. 01.

Andrea Varga-Soltész

Ajánlom

2017. Feb. 27.

Kómár Gyula

Ajánlom

2017. Feb. 26.

Peti Pumukli

Ajánlom

Örülünk, hogy Tündét választottuk szertartásvezetőnknek. Jól felkészült, nagyon kedves hölgy. Emelte az este nagyszerűségét.

2017. Feb. 26.

Judit Mochnácsné Laczó

Ajánlom

Aki profi szertartásvezetőt keres, nagyon jó választás.

2017. Feb. 26.

Alexandra Szabó

Ajánlom

2017. Feb. 26.

Diana Laleva

Ajánlom

2017. Feb. 26.

Fifi Darvas

Ajánlom

2017. Feb. 26.

Barabasi Dominik

Ajánlom

2017. Feb. 26.

Andrea Soltészné

Ajánlom

A legszebb pillanat a legjobb szakember segítségével,szívből ajánlom mindenkinek! :)

2017. Feb. 26.

Brigitta Soltész

Ajánlom

Szívből ajánlom mindenkinek, professzionális szolgáltatás!

2017. Feb. 26.

Alexandra Kómár

Ajánlom

2017. Feb. 26.

Bemutatkozás:

Dr. Czégény Tünde vagyok, okleveles szertartásvezető, civilben jogász. Boldoggá tesz, hogy a párok nagy döntésének részese lehetek, hogy hozzájárulhatok a közös életük első pillanatának sikeréhez. Fontos a bizalom, a kölcsönös szimpátia, a precizitás, de ugyanennyire fontos egy mosoly, egy kedves szó, az odafigyelés, vagy akár egy csipetnyi humor. Véleményem szerint egy jó szertartásvezetőben mindez megtalálható. Abszolút házasságpárti vagyok. Számomra minden esküvő különleges. Egy szerelmespár közös életében csak egyetlen ilyen nap van. Minden jegyespár megálmodja a maga szertartását. A jó szertartásvezető feladata, hogy ezt az álmot valóra váltsa. Nagyszerű érzés összerakni a szertartás menetét, majd azt a helyszínen személyesen is átélni. Szolgáltatásomat azoknak a Pároknak ajánlom, akik egyedi, meghitt, személyre szabott esküvői ceremóniára vágynak, olyanra, amely igazán különlegessé teszi a nagy napot. Legyen olyan a szertartás amilyennek megálmodtátok, korlátok nélkül, hétköznap, vagy ünnepnapon, délután, este, vagy akár a felkelő nap fényében, tóparton, erdőben, vagy bármely számotokra kedves helyszínen.

Megosztom:

Szolgáltató referenciái:

Gabriella és László házasságkötése

Egy különleges esketés története az Aggteleki Cseppkőbarlangban.

Az esketés kivételes élmény volt! Nem...

Anikó és Péter esküvője

Egy kedves fiatal pár Margit-szigeti házasságkötése. Az esküvő igazán különleges volt. A fiatal pár nem követte a...

Szakember kereső hirlevél