A boldog Pár

Vőlegény
Péter vőlegény

Péter, 21 éves. Igazi társasági ember vagyok, aki, ha embert lát azonnal beszélni kezd. Hétköznapjaimat a munkám teszi ki, egy neves multinacionális cégnél vagyok értékesítő munkatárs. Júlia igazi fényt hozott a mindennapjaimba! Az első pillanattól tudtam, hogy vele akarom leélni az életem!

Menyasszony
Júlia menyasszony

Júlia, 20 éves. Barátaim kicsit visszahúzódó ámde életvidám embernek tartanak. Szabad időmben szeretek a természethez közel lenni, kedvenc évszakom a tavasz. Mióta Pétert megismertem úgy érzem teljessé vált az életem. Alig várom a további közös kalandjainkat!

A mi történetünk

2010
December 19.

Megismerkedésünk

Szédületes egyetemi buli volt. Péter már másodéves, és még gólya voltam. Jobban nem is alakulhatott volna.
2011
Július 19.

Az első közös nyaralás

Első közös nyarunk nem telhetett el úgy, hogy nem megyünk el valamerre közösen. Az egy hetes kiruccanás a spanyol tengerpartra nagyon jól sikerült!
2012
Február 19.

Összeköltöztünk

Ugyan csak egy albérletről volt szó, de akkor is nagy lépés volt ez mindkettőnknek. Életünk legizgalmasabb napjai voltak ezek akkor!
2014
Március 26.

Lett egy kiskutyánk

Már két éve laktunk együtt mikor úgy döntöttük, hogy szeretnénk még valakivel megosztani az életünket. Ekkor költözött be hozzánk a tündéri kiskutyánk, Áfonya.
2016
Március 26.

A lánykérés

Befizettünk egy pár napos Római városnézésre, ami nagyon romantikusnak ígérkezett, de, hogy valójában mennyire az volt, csak ott derült ki. Ugyan megfordult a fejemben, hogy de jó lenne itt egy leánykérés, de meglepődtem, mikor valóban meg is történt :)

Várunk Téged

Polgári Ceremónia

Városháza, Budapest, Piros u. 10.

14:00
Egyházi Ceremónia

Városi Templom, Budapest, Kék u. 10.

15:00
Vacsora és Buli

Tündérkert rendezvénycentrum, Budapest, Sárga u. 10.

16:00

Jelezz vissza

Esküvőnk napján mindenképpen számítunk Rád, de kérjük az alábbi gomb segítségével jelezz visssza Nekünk.

Nagyon köszönjük! :)

Péter & Júlia

Írj Nekünk üzenetet!