Kit nevezünk Ceremóniamesternek? Mikor válasszuk őt?

2016-10-10 - TeEsküvőd

Amikor meghalljuk azt a szót, hogy vőfély, mindenkinek egy népies öltözetű, rímekben beszélő figura ugrik be, aki az esküvők menetéért és hangulatáért felel. A modern világ és a nagyvárosiasság előre törésével azonban egyre nagyobb teret kapnak a népies hagyományokat nélkülöző esküvők. Ezekben az esetekben ki feleljen a mi esküvőnk gördülékenységéért?

Tetszik? Oszd meg az ismerőseiddel:
A modern ceremóniamester

A ceremóniamester a vőféllyel ellentétben, a népies hagyományokat mellőzve, modern stílusban gondoskodik az esküvői ceremónián és a vacsorán a vendégek hangulatáról. Elegáns, városias öltözékben jelenik meg, és a nap folyamán odafigyel, hogy az esküvő főbb elemei a megfelelő időben, és a megfelelő minőségben valósuljanak meg. Ilyen főbb elemek például a ceremónia, a tortavágás, a különféle szórakoztató játékok stb.

Ceremóniamester Esküvőkön

Népies rigmusok nélkül, gondos vendéglátó módjára szórakoztatja a vendégsereget, biztosítja a jó hangulatot. A modern ceremóniamester a vendégfogadás gördülékeny lebonyolítása után koordinál, és ráhangolódik a násznépre. A vacsorát követő zenés mulatozás közben, amikor a zenekar éppen szusszan egyet, addig tréfás játékokkal tartja fenn a vendégek jókedvét.

Ceremóniamester játékai

Tehát lényegében, ha a hagyományos vidéki lagzik rigmusokkal tarkított műsormenete nem igazán a mi világunk, és szeretnénk könnyed, modern vendégfogadást, akkor biztosan a ceremóniamester a megfelelő választás számunkra. Az nagy napon ő lesz az, aki végig figyelemmel kíséri az esküvő és a vendégfogadás tervezett menetét, és hozzáértő módon levezényli az eseményeket abban a minőségben, amilyenben mi magunk is megálmodtuk. 

Ha azt szeretnénk, hogy mi magunk, és a vendégek is felhőtlenül szórakozzanak az esküvő napján, akkor mindenképpen érdemes tapasztalt ceremóniamestert megbíznunk a lebonyolítással.

Tetszett? Oszd meg az ismerőseiddel:

Blogértesítő

Ha szeretnél értesülni a legfrisebb cikkekről, add meg e-mail címedet:


Keresés

Cikkajánló

SZőlős-Boros témájú esküvői meghívók és kiegészítők
2017-06-03

„Egy korsó bor, egy ropogós kenyér – és Te.”

…írja Edward Fitzgerald, és teljes mértékben egyet is értünk ezzel a mediterrán életérzéssel…De azért egy jó szőlős-boros esküvőhöz kell még...Tovább

Szakember kereső hirlevél